Concert Altijd Verbonden

Zaterdag 18 mei 2024 vindt concert Altijd Verbonden hoogstwaarschijnlijk plaats in theater Nesterlé te Nistelrode. We zijn op dit moment in gesprek om de puntjes op de i te zetten. Binnenkort volgt meer informatie over een definitieve doorgang of niet..

Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Weet je nog 10 juli 2021?

Het immense verdriet wegnemen of je kind terug in je armen geven, kan helaas niemand. Ik ook niet. Wat ik wel kan is een avond creëren waarbij we op een liefdevolle manier aandacht schenken aan jouw kind. Dat jij en jouw kind centraal staan. Dat je een avond speciaal uittrekt om met aandacht, liefde en rust bewust bezig te zijn met jouw kind. Zo ervaar je de altijddurende verbondenheid met jouw kind.

Sprekers en ervaringsdeskundigen delen hun ervaringen in bepaalde struggles met behulp van hun verhaal, muziek, dans of beeldende kunst om jou houvast te bieden in jouw struggles. 

Daarnaast komen diverse situaties na het overlijden op een laagdrempelige manier aan bod door muziek of andere beeldende kunst. Het zijn aanknopingspunten zodat je met jouw naasten hierover in gesprek kunt gaan en het verbindingen creëert en vergroot. Concert Altijd Verbonden, altijd verbonden met je overleden kind, jezelf en elkaar. Samen is minder alleen.

“Ik ga met een ontzettend fijn gevoel naar huis, een soort van verliefdheidsgevoel”

Dit concert is speciaal voor jou

  • Je hebt het gevoel dat iedereen je kind is vergeten, maar op deze avond staan we bewust stil bij jouw mooie kind en zetten we hen in het licht, zodat je de verbinding met je kind ervaart en ook zelf altijd kunt blijven opzoeken/vergroten. Het is er altijd. Altijd Verbonden met je overleden kind.
  • Door ervaringen van anderen te horen en te beleven wordt je bekrachtigd in je eigen gevoelens en ervaringen. Je gaat steviger in je schoenen staan in de “buitenwereld”, zodat je je ook minder aan gaat trekken van de buitenwereld. Altijd Verbonden met jezelf.
  • Waar je je op het schoolplein, op verjaardagen en/of feestjes niet meer thuis voelt omdat niemand begrijpt hoe je je voelt, heb je hier aan één blik, één woord of één lied genoeg. Je bent niet alleen. Altijd Verbonden met elkaar.
  • Wanneer jij en je partner een totaal ander rouwproces kennen, kun je elkaar niet altijd meer vinden. Op deze avond ontstaan er openingen tot gesprek, weer verbinding met elkaar of wordt de verbinding versterkt door het horen van muziek en het ervaren van de verschillende kunstvormen op het podium. Altijd Verbonden met elkaar.
  • Als je het lastig vindt om over bepaalde onderwerpen te praten, levert het ervaren van deze avond verschillende gespreksonderwerpen en aanknopingspunten op zodat je daarover met elkaar in gesprek kunt en verbindingen met lotgenoten of met familie en vrienden kunt creëren en vergroten. Altijd verbonden met elkaar.

”Het heeft ons hart een beetje genezen”

– Patricia, John Lisa May* 10 januari 2023 –

Liefde, troost, inspiratie en hoop

Behalve dat je een bijzonder en fijn concert mee gaat maken, beleef je een concert vol liefde, troost inspiratie en hoop. Je hebt je kind(eren) weer in het licht gezet, verbinding gemaakt met mensen die hetzelfde hebben meegemaakt en stil gestaan bij de grote diversiteit aan situaties in je proces na verlies. Je hebt inspiratie opgedaan, je voelt de energie en je voelt je krachtiger en niet alleen. Door op een laagdrempelige manier stil te staan bij alles wat je mee hebt gemaakt en nog steeds doormaakt, geeft het hoop en (zelf)vertrouwen. Voel de liefde voor je kind, voel de liefde van anderen en jezelf voor jouw kind, jezelf en elkaar.

“Only love can build us a bridge of light” Bridge of light - Pink

Hartverwarmende reacties

Wat heeft het voor jou betekend?

Wat kan je verwachten

Je bent van harte welkom

Zaterdag 18 mei 2024 is waarschijnlijk het eerstvolgende concert Altijd Verbonden in het theater Nesterlé in Nistelorde. Meld je alvast aan en stuur alvast de naam, beelden of foto van jouw overleden kind(eren) naar me toe, zodat we daarmee aan de slag kunnen ter voorbereiding van het concert. Vergeet ook niet je dierbare familie of vrienden uit te nodigen voor dit concert. Het concert is er namelijk ook op gericht voor hen en de verbindingen tussen jullie te vergroten.