Koen Logtens

Koen Logtens speelde al van kleins af aan toneel. Op straat, op school, bij verenigingen en amateurgezelschappen. Altijd weer met een origineel idee en mooie creatie. Hij speelde mee in verschillende musicalproducties en als zanger en entertainer in verschillende dinnershows. In september 2011 opende hij zijn eigen theaterschool Hakoena in Wijchen, die zich inmiddels als een olievlek aan het uitbreiden is (www.theaterschoolhakoena.nl).

Koen is oprecht, betrokken, een vakman en mensenmens. Ook hij twijfelde geen seconde toen we hem vroegen of hij wilde helpen met de organisatie en uitwerking van het Benefietconcert ‘Altijd Verbonden’ op zaterdag 10 juli 2021. Hij stond in 2021 met twee musicalnummers “Hij leeft in jou” van de Lion King en “Breng hem thuis” van Les Miserable.

Hij voelt zich persoonlijk verbonden met het benefietconcert omdat hij op jonge leeftijd twee zusjes is verloren. Hij voelt dat hij altijd een verbinding met hen heeft gehad en nog steeds heeft. Samen met hen en voor zijn moeder treedt hij dan ook met liefde op. 💕