Kom in verbinding

Dat kan op verschillende manieren.                                                                                                                                                                                            Wat kunnen wij voor jou betekenen? Wat kun jij voor ons betekenen?

Jouw talent inzetten op het podium of achter de schermen?

Wat is jouw talent? 

Muzikaal? Visagie? Fotografie? Schrijven? Videografie? 

Ervaring delen voor in de podcast of op het podium?  

Onderdeel worden van ons team?

We zijn altijd op zoek naar mensen die van betekenis willen zijn vanuit hun ervaring, overtuiging, talent, kwaliteit, tijd, netwerk of met hun middelen.

Laat ons weten waarin jij ons kan en wil helpen. 

Financieel steunen

Met jouw gift kunnen we dit waardevolle project blijven uitvoeren en opvoeren om ons publiek een hart onder de riem te steken. Alle donaties en acties helpen. Dank je wel!

Onze nieuwsbrief

Wil jij graag op de hoogte blijven van nieuwe speeldata, andere informatie of graag weten we mee bezig zijn?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Nodig ons uit in uw organisatie

Voor de in- of aanvulling van uw programma als muzikale ondersteuning, als spreker, of als inspirator of voorlichter. Wij leveren graag een bijdrage in bijeenkomsten over verbinding (verbinding met jezelf, met elkaar), maar ook in bijeenkomsten over de kracht van muziek, verlies en rouw. Kom in contact met: Daisy van Bekkum-van Sommeren.

Daisy van Bekkum-van Sommeren

Daisy woont in Maas en Waal en is sinds 2002 partner van Erik van Bekkum.  Samen zijn zij ouders van Fabian (2013), Ruben (2015), Menno (2018) en Tobias   (2020). Tobias is op 20 maart 2020 om 20:20 stil geboren. Daisy heeft met 11 andere ouders het boek: Wij zijn nooit voorbij deel 2 geschreven. Daisy werkt daarnaast aan een tweede boek “de zoektocht naar het nieuwe wij”. Het proces na het overlijden van je kind. Dit heeft zij eerder in 2021 in een theatraal concert (Benefietconcert Altijd Verbonden) gegoten waar nu Altijd Verbonden uit voortvloeit.

Daisy heeft naast de stilgeboorte van Tobias meerdere miskramen gehad en weet als geen ander wat verlies en rouw met je doet als moeder, als partner, maar ook als werknemer. Het overlijden van Tobias was in de eerste week van Corona wat het hele proces van rouw en de verbinding met elkaar heeft beïnvloed. Dit heeft haar ertoe gezet een beweging in gang te zetten in de verbinding met elkaar. Ze wil op allerlei manieren verbindingen creëren, vergroten en versterken en dat brengt ze terug in haar programma’s op en achter het podium. Dat zendt en straalt ze uit op het podium, als zangeres, presentatrice en spreker. Altijd verbonden met je overleden kind, jezelf en elkaar.

Kom in contact met

Wil jij graag op de hoogte blijven van nieuwe speeldata, andere informatie of graag weten we mee bezig zijn? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Vragen?

Dat wat ik zoek staat er niet. Kunnen jullie mij helpen?

Neem contact met ons op via altijdverbonden@outlook.com Of vul onderstaand contactformulier in.