De podcast:

Over-Leven na het verlies van je kind: Altijd Verbonden

Podcasthost: Daisy van Sommeren – van Bekkum

Een podcast: Over - Leven na het verlies van je kind: Altijd Verbonden

De podcast: “Over – Leven na het verlies van je kind: Altijd Verbonden”, is de podcast waarin ouders hun intieme ervaringen delen, waar ervaringsdeskundige en experts in rouw en verlies inzichten delen en waar je houvast uit haalt. Ook bied ik in de podcast meditaties en visualisaties aan voor ontspanning en verbinding. 

Verlies van een kind is een heftige gebeurtenis,  kras op je ziel, maar het is niet het einde van jouw leven of de verbinding. Deze podcast reikt naar de diepten van rouw, maar ook naar de hoogten van liefde, kracht en voortleven. Hier vinden we manieren om te verbinden met onze innerlijke kern, met elkaar en met onze geliefde kinderen die niet meer fysiek bij ons zijn.

Dit is een plek voor ouders die troost zoeken en voor zij die om hen geven. Een ruimte van begrip, waar we leren dat we niet alleen zijn, maar dat er ook hoop is om het nieuwe hobbelige pad van het leven met zonder te bewandelen.

In de podcast maken we ook de verbinding met de muziek

Verbinden, houvast bieden, liefde delen

Op verschillende manieren

 

Wil je jouw ervaringen delen
in mijn podcast?

Liefde, troost, inspiratie en hoop

De podcast borduurt voort op concert Altijd Verbonden. Ik zeg: Altijd Verbonden met jezelf, je overleden kind en elkaar. Daar gaat het leven ook over. Het leven na het verlies van je kind gaat over hoe jij als ouder je voelt, hoe je daarmee om gaat, kunt en wilt gaan, hoe je verder invulling gaat geven aan je leven en hoe je dat doet met zonder je overleden kind en het gezin wat wel hier op aarde is en de mensen om je heen. Alles is even door elkaar geschud. Je loopt verder op de aarde die onder je voeten vandaan is geslagen en jij loopt over het nieuw aan te leggen pad. Met het delen van de ervaringen, gevoelens, emoties helpen wij andere ouders en zij die er graag voor hen willen zijn. 

“Only love can build us a bridge of light” Bridge of light - Pink

De podcastafleveringen staan nu ook op ons youtubekanaal

Wat vind jij van onze podcast? Welk onderwerp wil jij dat aan bod komt?

"Weet je niet dat er niks is veranderd Alles wat jij bent voor mij” - Tijd vliegt voorbij - Tabitha